Cilt Bakımı Türleri

Cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi korumak için düzenli cilt bakımı yaptırmak çok önemlidir. Evde çeşitli bakımlar uygulansa da profesyonel olarak bakım yaptırmanın yeri ayrıdır. 

Is Clinical

Formülleri dünyanın her yerinden kaynak alınarak sadece bitkilerden üretilmiş, en etkili andioksidanlar (Vitamin B5, B3, A, E, Saf L-ascorbic asid, Centella Asiatica) kullanılarak yapılan ve doğal bir antibiyotik olan zeytin yaprağının ekstratı gibi hammaddelerden oluşur.

Sonuç odaklı ürünler oluşturan, yüksek hizmet standartlarını temel alan, klinikler tarafından da onaylanmış bir cilt bakım sistemidir. Sonuca odaklı olarak; leke, anti-age dermakozmetik ve akne sorunlarında Is Clinical tavsiye edilmektedir.

DNA Terapi

DNA Cell Extract biyo hücre tedavisinin yüksek kalitesi yüzünüzde yoğun bir sıkılaştırma hissi yaratmaktadır. Bu sıkılaşma hissi ürünlerin içinde bulunan yaşamsal maddelerin cilt tarafından emilmesiyle, hücrelerin kendini yenilemeye başlamasından kaynaklıdır.

Biyo hücrenin yapısı zengin ve yoğun besleyicilerden oluşmaktadır. Bunlar; proteinler, amino asitler, vitaminler, mineraller, kalsiyum, iyot, demir, bakır, lesitin gibi az rastlanan elementler içermektedir. Bu maddeler hücre yenilenmesi için gerekli enerjiyi sağlamaktadır. Cildi besleyip ve nem depolayıp cilt yapısını düzeltir.

Makaleler